930×122 CAPRA 5

imobile

S-a schimbat legea! Sunt vizate aceste persoane

S-a schimbat legea! Sunt vizate aceste persoane

Citiți și: Staționarea mașinilor cu motorul pornit, interzisă

Legislația privind retrocedarea imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist s-a modificat de luna trecută.

Vor avea prioritate la soluţionarea dosarelor și persoanele cu handicap grav sau cele care beneficiază de pensie de invaliditate de gradul I.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

În plus, vor fi soluționate cu prioritate cererile formulate de persoane în favoarea cărora instanțele judecătorești s-au pronunțat asupra existenței și întinderii dreptului.

S-a schimbat legea! Sunt vizate aceste persoane

Astfel, vor avea prioritate la soluţionarea dosarelor privind retrocedarea unor imobile și persoanele cu handicap grav, dar și cele ce primesc pensie de invaliditate de gradul I.

În plus, noua lege prevede că „cererile formulate de persoane în favoarea cărora instanțele judecătorești s-au pronunțat, prin hotărâri judecătorești irevocabile/ definitive, asupra existenței și întinderii dreptului, precum și asupra calității de persoană îndreptățită se soluționează cu prioritate”.

Detalii, AICI

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90