Donaris 930 x 122

dosar penal

S-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina în șanț

În după-amiaza zilei de luni, 14 februarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe D.J. 659, pe raza localității Rociu.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

Conform IPJ Argeș, în urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 44 de ani, din Rociu, care conducea un autoturism, pe D.J. 659, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț.

În urma evenimentului rutier, au rezultat numai pagube materiale.

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 337 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Foto descriptiv: Radio România Reșița

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90