NOR CURIER 930X122

curent

S-a votat! Racordare gratuită la energia electrică

S-a votat! Racordare gratuită la energia electrică

Citiți și: Staționarea mașinilor cu motorul pornit, interzisă

Un proiect de lege care vine în ajutorul fermierilor a fost votat de Camera Deputaților.

Documentul va permite racordare gratuită la energia electrică pentru agriculturi, operatorii de distribuție fiind obligați să aplice acest serviciu, iar, ulterior să-și recupereze costurile.

Citiți și: Restaurantele vor da GRATIS această băutură!

Documentul merge mai departe la promulgarea președintelui Klaus Iohannis și publicarea în Monitorul Oficial, pentru a intra în vigoare.

Proiectul prevede că în vederea extinderii reţelei pentru alimentarea echipamentelor şi agregatelor pentru irigaţii, precum şi pentru înfiinţarea de noi staţii de punere sub presiune, operatorul de distribuţie are obligaţia să asigure finanţarea şi realizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a instalaţiei de racordare a clientului final noncasnic.

Solicitantul viitor client final noncasnic are obligaţia să utilizeze locul de consum şi să păstreze destinaţia acestuia pe o perioadă de minimum 15 ani de la data punerii în funcţiune a instalaţiei de racordare.

Mai mult detalii, AICI

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • Neagu Dumitru spune:

    Bună ziua, sunt consumator casnic și doresc sa instalez curent de 380 volți, se percep taxe sau suportă Enelu instalația?? Vă mulțumesc!!

  • Relu Octavian Lungu spune:

    Vreau să mă reactordez la rețeaua electrică

  • Trifoi Mihai Constantin spune:

    Racordarea se plateste iar apoi se recupereaza o suma de aprox. 2460+tva la 3 luni dela montarea contorului trifazat asa este regulamentul ANRE acum

  • Preda Corneliu spune:

    Numai gratuități avem în cap!

  • Stefan Iuliana spune:

    As dori și eu să mă racordez la rețeaua electrică!

  • Emil spune:

    Se mai fac racordari gratuite la energie electrica pt case/ terenuri unde urmeaza sa locuim cu familia? Am cerere de 1 an de zile si nu am primit nici un raspuns de la Electrica !!!

  • Lunca Ilie spune:

    Am achitat factura pentru a modifica branșamentul monofazic in trifazic, acum peste 90 zile și e distribuție nu și -a respectat obligația contractuala! Nu ai cui reclama, nu ai cu cine vorbi, nu ai un termen de rezolvare a problemei, nu este un număr de telefon cu care să discuți o asemenea problema!
    Bine că ne-am dat aceste servicii pe mana acestor multinationale care isi bay joc de romani!

  • Toma Ioan spune:

    Obligația legebapală este a cui este marfa . Nu asiguri tu transportul cartofilor la piata dacă tu ești clientul producătorului . La fel cum se aduce apa in scara blocului .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3