Donaris 930 x 122

Arges

S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA

S-a răsturnat cu maşina. Andreea F, în vârstă de 26 de ani, din Pitești, s-a răsturnat cu maşina în timp ce conducea spre Câmpulung Muscel, în Mărăcineni.

Citiți și: A nins în Argeș!

Poliţiştii  au stabilit că tânăra avea în momentul accidentului „alte preocupări de natură să îi distragă atenţia”, iar acest lucru a costat-o. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. Ea nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Vorbitul la telefon este principala cauză de distragere a atenţiei la volan. A păţit-o şi Bogdan A., din Bascov, în vârstă de 25 de ani, care a intrat în coliziune cu un autobuz pe strada Serelor din Bascov deoarece nu a fost atent. Şi în această cauză a fost întocmit dosar penal. (Foto: Arhivă – descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90