New Profesional Consult 930 x 122

animale

SALVARE NEOBIŞNUITĂ

Salvare neobişnuită.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

Pompierii argeşeni au intervenit în acest weekend nu numai pentru salvarea oamenilor care au avut probleme, ci şi pentru ajutorarea unor animale aflate în dificultate.

Astfel, uun echipaj de urgentă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în oraşul Ștefăneşti, strada Ruseşti, pentru salvarea unui câine căzut în beciul casei. S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru recuperarea câinelui, acesta fiind eliberat.

Citiți și: Trafic blocat! Alertă la o scară de bloc: Au intervenit pompierii

Un alt echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în comuna Bascov pentru salvarea unei lebede din apa îngheţată a barajul Bascov. S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru recuperarea lebedei de pe gheaţă, aceasta fiind transportată şi predată Grădinii Zoologice din Piteşti.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3