930X122 MAIA

covid-19

Actualizare: Evidența persoanelor vaccinate împotriva COVID-19

Actualizare: Evidența persoanelor vaccinate împotriva COVID-19

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 04 februarie a.c., ora 17.00, este următoarea (CLICK pe tabele!):

 

Citiți și: Atenție mare, părinți! Medicii avertizează ce trebuie să faceți

„Vaccinul Moderna se administrează din data de 4 februarie 2021.
Menționăm că 8 reacții adverse sunt în curs de investigare”, precizează Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea prim-ministrului.

Foto: escriptiv (Medic HUB 1)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3