930×122 CAPRA 5

spitalul judetean arges

ALERTĂ LA SJU PITEȘTI. NU MAI SUNT LOCURI LA ATI

Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă funcționează la capacitate maximă. Toate cele 12 paturi sunt ocupate.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Pe data de 5 august, 4 pacienți diagnosticați cu noul Coronavirus au ajuns să fie tratați în Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă, amplasată în curtea Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Azi, Unitatea funcționează la capacitate maximă, toate cele 12 paturi fiind ocupate.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

„În Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Pitești, 13 din cele 15 paturi disponibile sunt ocupate.
Astfel, toate cele 25 de paturi de terapie intensivă la care facem referire sunt ocupate de pacienţi diagnosticați cu virusul SARS CoV-2, 17 dintre bolnavi fiind ventilați mecanic.
Reamintim că Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă amplasată în curtea Spitalului Județean de Urgență Pitești a devenit funcțională pe data de 31. 07.2020, după ce s-au finalizat toate procedurile de instalare și a primit avizul de funcționare din partea Direcției de Sănătate Publică Argeș.”, precizează Cristina Cazacu, purtător de cuvânt în cadrul SJU Pitești

Construită pe structura unui tir, aceasta este dotată cu 12 paturi, având toate echipamentele necesare unei secții de terapie intensivă, respectiv ventilatoare, monitoare și injectomate, pentru a putea oferi asistență medicală de specialitate pacienților în stare critică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3