930 x122 grota rece

Arges

ANCHETA ÎN SCANDALUL COPIILOR CU SHU, LA FINAL – ACUZAȚII GRAVE

Corpul de Control al prim-ministrului Dacian Cioloș a dat astăzi publicității nota cu privire la ancheta pe care a făcut-o în cazul copiilor din județul Argeș diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic (SHU) (amintim că trei dintre ei au murit).

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Nota include acuzații grave la adresa unor instituții, inclusiv a Spitalului de Pediatrie din Pitești. Lipsesc, însă, măsurile dure, obligatorii în astfel de situații. Pe de altă parte, sursa îmbolnăvirilor nu a fost găsită nici în urma acestei anchete și rămâne necunoscută. În schimb, în notă se fac referiri interesante la anumite vaccinuri.

Rezultatele anchetei Corpului de Control al premierului le puteți citi aici: http://gov.ro/fisiere/comunicate_fisiere/Nota_informare_%E2%80%9CMaria_Sklodowska_Curie%E2%80%9D.pdf.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90