EcoMoto 930×122

aparatul circulator

ARGEŞ, OFICIAL: COPII DECEDAȚI

Argeș, oficial: Copii decedați. Primul raport al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) pentru anul în curs, aferent lunii ianuarie, arată o creştere a numărului de decese înregistrate în Argeş.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Dacă în ianuarie 2018 au murit 711 argeşeni, în ianuarie 2019 numărul deceselor a ajuns la 813.

Majoritatea deceselor (503) au fost la persoane cu vârste de peste 65 de ani. Au existat şi trei decese la copii cu vârste de sub un an (mortalitate infantilă), cu un caz mai mult decât în ianuarie anul trecut.

Citiți și: Povestea dramatică a unui tânăr fotbalist!

Principalele cauze ale deceselor în ianuarie 2019 în județul Argeș au fost bolile aparatului circulator și diverse tipuri de cancer.

Mai precizăm că și în ianuarie anul acesta Argeșul a avut spor natural negativ, numărul persoanelor decedate fiind cu 433 mai mare decât al nou-născuților (în creștere comparativ cu ianuarie 2018, atunci când sporul natural negativ a fost de 343 de persoane). (Foto: Spitalul de Pediatrie din Pitești) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3