930×122 CAPRA 5

externat la cerere

ARGEŞENII SE TEM SĂ MAI PLECE PE SEMNĂTURĂ DIN SPITAL

După tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, cu introducerea carantinei în două localităţi din Argeş, precum şi cazul tragic al tinerei care a decedat fiindcă nu a fost / a rămas internată, argeşenii testaţi pozitiv nu mai dau buzna afară pe poarta spitalului.

Citiți și: UN PACIENT CU COVID-19 EXTERNAT LA CERERE A AJUNS APROAPE ÎN COMĂ LA ATI

Dacă în perioada de vid legislativ ieşeau cu zecile, zi de zi, pe propria răspundere, iată că acum (luând în calcul ultimele raportări), doar doi pacienţi au fost externaţi la cerere (AICI, regulile care se aplică).

Vineri a fost raportat un total de 430 de pacienţi externaţi la cerere, ieri tot 430, iar astăzi avem 432.

Chiar dacă numărul noilor îmbolnăviri Covid se menţine la un nivel ridicat, personal cred că în următoarea perioadă, având în vedere măsurile impuse de autorităţi, dar mai ales cum se comportă argeşenii (marea majoritate a înţeles pericolul şi ce e de făcut), vom reuşi să ieşim din topul nedorit al celor mai afectate judeţe.

Nu e o dorinţă, ci este o obligaţie. Trebuie să ieşim la liman!

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3