EcoMoto 930×122

112

AȘA RIȘTI SĂ MORI CU ZILE ÎN PITEȘTI: ”AM AȘTEPTAT SALVAREA 47 DE MINUTE”

Așa riști să mori cu zile în Pitești: ”Am așteptat Salvarea 47 de minute!”. Un piteștean a așteptat aseară nu mai puțin de 47 de minute (!!!) un echipaj de Ambulanță care să vină să-l preia și să-l transporte la spital pe tatăl său, un bărbat în vârstă de 63 de ani, cu probleme cardiace și diabet.

Citiți și: Un argeșean a sunat de 31.000 de ori la 112 fără să aibă o urgență

”Primul apel a fost la ora 19:53. Am sunat din nou la ora 20:25. Abia la și 40 de minute (n.r. – 20:40) au ajuns. Am așteptat Salvarea 47 de minute. Ne-au spus să așteptăm, că urmează să ajungă…”, ne-a precizat piteșteanul aseară (click pe imagine pentru mărire):

Piteșteanul ne-a mai scris și că ”de ieri (n.r. – miercuri, 12 septembrie 2018) pe tata îl doare umărul stâng, iar acum, când am sunat, nu mai putea să se miște. Îl doare foarte tare.”

Citiți și: Accident grav cu o ambulanță implicată. Pacientul a murit în urma impactului

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș a trebuit să ajungă, pentru a-l prelua pe pacient, nu în Honolulu, ci în zona Prundu Mic din Pitești.

Personal insuficient, ambulanțe vechi, care nu fac față tuturor solicitărilor – cu toții cunoaștem aceste probleme. Dar o soluție pe când?!

Dacă și dumneavoastră aveți informații și/sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți contacta pe pagina de Facebook ePitesti, prin e-mail, la adresa redactia@epitesti.ro sau printr-un mesaj la numărul de WhatsApp 0733.797.066. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90