930 x122 grota rece

boli

BOLI LETALE ÎN ARGEŞ

Boli letale în Argeş. Numărul deceselor înregistrate în judeţul Argeş în septembrie 2018, cea mai recentă lună în privința căreia Direcţia de Sănătate Publică (DSP) are date centralizate, este mai mare decât cel din septembrie 2017. În timp ce în septembrie anul trecut au murit 551 de argeșeni, în septembrie anul acesta numărul deceselor a fost de 590.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

Cauza principală o reprezintă bolile aparatului circulator (care au provocat 356 de decese). A doua cauză este cancerul, vinovat în septembrie 2018 pentru moartea unui număr de 105 argeșeni.

Alți 33 de argeșeni și-au pierdut viața ca urmare a unor boli ale aparatului respirator, în timp ce 32 de persoane au decedat din cauza unor boli ale aparatului digestiv.

Citiți și: Strigătul disperat al unui piteștean! Alexandru are nevoie de ajutor ca să trăiască!

Printre alte cauze de deces se numără traumatismele (în diverse accidente) şi otrăvirile, care au ucis 30 de argeşeni, și diabetul (17 decese), potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90