SMART KIDS 930X122

Arges

BOLILE APARATULUI CIRCULATOR, FATALE PENTRU ARGEŞENI

Continuăm să vă prezentăm astăzi statistici alarmante de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit sursei citate, în Argeș bolile aparatului cardio-circulator sunt responsabile de cele mai multe decese. Astfel, în septembrie, cea mai recentă lună în privința căreia există aceste date centralizate, în județ s-au înregistrat 527 de decese (cu 14 mai multe decât în septembrie 2014), dintre care nu mai puțin de 298 au fost cauzate de boli ale aparatului circulator. 112 decese au fost cauzate de tumori maligne (cancer).

S-au înregistrat şi 4 cazuri de decese din cauza tuberculozei, 7 din cauza unor boli ale aparatului genital şi 15 ca urmare a unor traumatisme sau otrăviri.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Dintre cele 527 de decese din septembrie, 385 au fost înregistrate la domiciliu.

Despre ravagiile pe care le face în Argeș și hipertensiunea arterială puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/hipertensiunea-arteriala-face-ravagii-in-arges/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90