New Profesional Consult 930 x 122

Arges

CEL MAI NEMILOS UCIGAŞ DIN ARGEŞ

Cel mai nemilos ucigaş din Argeş. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) informează că cele mai multe decese înregistrate în județul Argeș sunt generate de boli ale aparatului circulator.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Sursa citată precizează că în octombrie 2017, cea mai recentă lună în privința căreia există aceste date centralizate oficial, bolile aparatului circulator au provocat nu mai puțin de 352 de decese din totalul de 624.

Dintre cele 352 de decese, 91 au avut drept cauză hipertensiunea arterială, iar 39 s-au produs ca urmare a unor infarcte.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

De asemenea, tot în octombrie anul acesta 90 de argeșeni au murit din cauza unor atacuri cerebrale, iar alți 57 din pricina unor cardiopatii ischemice.

În plus, printre altele, în octombrie cancerul a ucis 119 argeşeni. Alți zeci de locuitori ai județului au încetat din viață ca urmare a unor boli ale aparatului respirator sau ale aparatului digestiv.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3