930×122 CAPRA 5

copil

COPIL UCIS DE GRIPĂ. SITUAȚIA LA ZI ÎN ARGEȘ

Copil ucis de gripă. Situația la zi în Argeș. De la începutul sezonului rece 2018-2019 și până acum, în România nu mai puțin de 82 de persoane diagnosticate cu virusul gripal au murit.

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), astăzi au fost confirmate alte trei decese: două femei (fiecare în vârstă de 83 de ani, din județul Prahova și, respectiv, Giurgiu) și un copil (un băiețel de 2 ani, din județul Covasna).

Dintre cele 82 de persoane decedate, 3 erau argeșeni: un piteștean de 46 de ani, un bărbat de 43 de ani din comuna Dârmănești și un altul de 40 de ani din Mărăcineni.

Citiți și: Pitești. Astăzi s-a scris istorie la Spitalul de Pediatrie. Este vis!

Conform Consiliului Județean Argeș, la Spitalul de Pediatrie din Pitești a scăzut numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii, la această oră fiind internați 66 de pacienți cu astfel de afecțiuni.

Tot până la această oră, la nivelul secțiilor Spitalului Județean de Urgență din Pitești sunt confirmate 71 de cazuri de gripă, dintre care 30 la adulți și 41 la copii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90