930 x122 grota rece

anglia

ENGLEZII CAUTĂ ASISTENȚI MEDICALI! IATĂ CE SALARII OFERĂ!

Britanicii s-au temut de un exod masiv de români odată cu deschiderea pieței muncii. S-au temut degeaba. Nu a existat un exod. În schimb, chiar ei caută forță de muncă printre români, în special din domeniul medical.

Citiți și: Locuri de muncă pentru români vacante în străinătate!

La Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș au ajuns tabelele cu joburile vacante la această oră în spațiul european. Potrivit sursei citate, în Anglia cei mai doriți din România sunt asistenții medicali. Una dintre oferte constă în 50 de locuri de muncă în spitale pentru asistenți medicali generaliști. Angajatorii cer experiență de minim 6 luni și ca asistenții să fie înregistrați în Colegiul profesional al moașelor și asistenților medicali și să cunoască limba engleză cel puțin la nivel mediu. Salariul pus la bătaie pentru normă întreagă este cuprins între 21.388 și 27.000 de lire sterline brut pe an.

O altă ofertă vine din partea unui spital public din Cambridge, care caută 10 asistenți medicali de terapie intensivă. Asistenții trebuie să se priceapă la chirurgie cardio-toracică și la transplant de inimă și de plămâni, să aibă o experiență de minim 2 ani în terapie intensivă și să vorbească fluent limba engleză. Salariul brut pe un an este cuprins între 21.388 și 24.799 de lire sterline.

Citiți și: BMW investește într-un oraș din România! Apar mii de locuri de muncă

În sfârșit, o a treia ofertă vizează ocuparea unui singur loc de muncă în Londra, ca asistent medical generalist. Angajatorul solicită experiență în domeniu de cel puțin 6 luni, iar cei interesați să fie înregistrați în Colegiul profesional al moașelor și asistenților medicali și să vorbească fluent limba engleză. În acest caz nu este specificat salariul, precizându-se că plata va fi făcută la orele lucrate.

Cei care își doresc să-și încerce șansa și care îndeplinesc condițiile cerute trebuie să trimită CV scris în limba engleză la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, mai exact la adresa de e-mail Steluta.Lazar@il.anofm.ro. Termenul limită pentru trimiterea CV-urilor este 31 mai 2014.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA