930 x122 grota rece

coronavirus

MANAGERUL SPITALULUI MIOVENI A SEMNAT ÎN SFÂRȘIT DOCUMENTUL CARE PERMITE AMENAJAREA SECȚIEI PENTRU COVID-19

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare, s-a deplasat astăzi la sediul Spitalului Orășenesc Mioveni pentru a discuta cu autoritățile locale și cu managerul decizia CJSU privind desemnarea unității drept spital COVID-19.

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

„Scopul vizitei a fost reprezentat de aflarea motivelor pentru care managerul spitalului nu a răspuns solicitărilor DSP de a transmite documentele necesare autorizării secției de boli infecțioase în corpul vechi al spitalului.

În urma discuțiilor, managerul a prezentat documentul, emis astăzi, prin care răspundea solicitărilor DSP, deblocând procesul de amenajare a secției de boli infecțioase.

Citiți și: La Mioveni, Moș Crăciun a ajuns mai devreme!

Am verificat la fața locului modul în care se amenajează spațiul în vederea primirii potențialilor pacienți COVID-19.

Conform planului agreat, la fața locului, împreună cu Primăria și firma care realizează amenajările, până cel târziu la sfârșitul săptămânii toate amenajările necesare vor fi realizate, astfel încât Spitalul Orășenesc Mioveni va putea primi pacienți COVID-19.

Așadar, în urma intervenției de astăzi, decizia CJSU va fi respectată, Argeșul fiind, în acest moment, mai bine pregătit pentru lupta împotriva COVID-19″, precizează Emanuel Soare.

Potrivit prefectului, marți dimineață secția va primi avizul DSP, urmând ca, tot atunci, să fie livrate următoarele echipamente: 260 de combinezoane, 220 de măști FFP2, 100 de măști FFP3 și 200 de mănuși. În perioada următoare vor fi aduse, periodic, alte materiale de protecție, conform sursei citate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90