New Profesional Consult 930 x 122

noi medici

NOI MEDICI LA SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ PITEŞTI

În această perioadă în care Spitalul Județean de Urgență Pitești are nevoie de cadre medicale pe specialitățile necesare privind supravegherea și tratarea cazurilor COVID, echipa de medici și asistente a spitalului se extinde.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Ieri, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a avut o primă discuție cu noul medic specialist neurochirurg Alex Tudor Goleșteanu care, din această lună, va lucra la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Medicul Alex Tudor Goleșteanu a profesat la medic specialist neurochirug la Spitalul Județean de Urgență Brăila și la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” București.

În plus, tot ieri, o asistență de la Spitalul de Pediatrie a solicitat transferul la Spitalul Județean de Urgență Pitești, asta după ce doi medici de Terapie Intensivă de la Pediatrie au fost transferați deja la Spitalul Județean.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Încă doi rezidenţi şi o doctoriţă

„Este cunoscut faptul că, la începutul acestei săptămâni, la Spitalul Județean de Urgență Pitești s-au mai transferat doi medici rezidenți de Terapie Intensivă, de la Spitalul Floreasca și o doamnă doctor care a lucrat în secția de la Mioveni și care și-a manifestat dorința să rămână în continuare la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Mai mult, doamna doctor rezident de la Spitalul Floreasca a venit la unitatea medicală din Argeș împreună cu asistenta. De asemenea, un medic pneumolog de la Ploiești, venit prin transfer definitiv, lucrează deja la Secția de Boli Infecțioase.”, precizează Consiliul Judeţean Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90