SPALATORIE MURAY  930×122

cancer

SMURD-UL, CHEMAT LA SPITALUL „BĂLCESCU” SĂ FACĂ RESUSCITARE. FĂRĂ REZULTAT! FEMEIA A MURIT

SMURD-ul, chemat la Spitalul ”Bălcescu” să facă resuscitare. Fără rezultat! Femeia a murit. Echipajele SMURD din județul Argeș au fost solicitate să intervină ieri la 43 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în alte patru situații intervenția a fost asigurată de echipajele SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Acces gratuit la analize în maximum 5 zile de la solicitare, indiferent de epuizarea plafonului

O situație deosebită a fost la Spitalul ”Nicolae Bălcescu” (unitate sanitară din rețeaua Consiliului Județean Argeș, parte a Spitalului Județean de Urgență din Pitești).

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, s-a intervenit, cu începere de la ora 11:45, la o pacientă în vârstă de ”51 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat  manevre de resuscitare, dar fără rezultat”.

Citiți și: Video – SJU Piteşti: Tânăr cu şanse de viaţă aproape nule, salvat de la moarte în spital

”Este vorba despre o pacientă oncologică. Avea un stadiu avansat de cancer și era internată de vineri în spital”, precizează pentru ePitești purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Andreea Vasile.

”Dată fiind patologia de care suferea femeia și deoarece se afla într-o stare foarte gravă, a fost necesară intervenția unui echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, cu echipamentul necesar. La spital există aparatură medicală pentru resuscitare, dar nu poate fi folosită în cazuri atât de grave”, afirmă purtătorul de cuvânt.

Sursa citată nu precizează din ce localitate era femeia. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3