930 x122 grota rece

consiliul judetean

SPAȚIU LA CHEIE ÎN PITEȘTI PENTRU LABORATOR DE TESTARE PENTRU DETECȚIA COVID-19

Consiliul Județean Argeș a finalizat lucrările de amenajare a spațiului în care va funcționa laboratorul de testare pentru detecția COVID-19 și care va fi dat în folosință Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a participat astăzi la recepția lucrărilor pentru amenajarea spațiului în care va funcționa laboratorul biologic destinat procesării de teste pentru detecția COVID-19.

Spațiul se află în administrarea Consiliului Județean (CJ) și va fi dat în folosință Spitalului Județean de Urgență Pitești pentru punerea în funcțiune a sistemului de testare Real-Time PCR. Sistemul a fost achiziționat de spital prin cofinanțare de la Consiliul Județean Argeș (505.000 de lei) și prin fonduri de la Ministerul Sănătății (amănunte).

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

“Lucrările au constat în modernizarea și reamenajarea în totalitate a spațiului pentru pregătirea instalării întregului sistem de testare Real-Time PCR, a aparatului și a celorlalte echipamente conexe, fiind respectate condițiile și circuitele impuse de specialiști.

Executate de Regia de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Argeș, lucrările au costat 215.000 de lei, costul fiind suportat integral din bugetul Consiliului Județean Argeș”, precizează CJ.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90