EcoMoto 930×122

autism

TOT MAI MULTE CAZURI DE AUTISM ŞI DEMENŢĂ ÎN PITEŞTI

Un fenomen alarmant cu care se confruntă autorităţile din Piteşti este acela al creşterii continue a numărului de cetăţeni afectaţi de accidente vasculare.

Citiți și: Bani mai mulți pentru aceste persoane! A fost făcut anunțul

Conform unei statistici a Primăriei, dacă la jumătatea anului trecut erau în evidenţă 821 de persoane cu handicap care primeau indemnizaţie specială, la finalul anului s-a ajuns la aproape 880.

Lunar se înregistrează 30-35 de cereri de indemnizaţii de handicap noi, situaţie generată de includerea persoanelor cu accident vascular în rândurile persoanelor cu handicap care au nevoie de asistenţă socială. „Totodată, a crescut numărul vârstnicilor care au dezvoltat demenţă, iar în rândurile minorilor a crescut numărul cazurilor de autism.”, se mai arată în raportul Primăriei Piteşti. (Foto: a1.ro)

Citiți și: Coșmarul s-a terminat pentru aceste persoane!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3