New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

(UPDATE) AL 12-LEA DECES AL UNUI PACIENT CU CORONAVIRUS. SUFEREA DE BOLI CRONICE

(UPDATE ORA 11:45) Grupul de Comunicare Strategică: „Vă informăm că al 11-lea și al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus (COVID-19) sunt următoarele:

Citiți și: Semnale îngrijorătoare pentru Argeș!

Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată.

Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi.

Citiți și: Argeș. Dezastrul demografic continuă

Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemică, fibrilație atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie 2020 în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie 2020.

Cazul 12: Bărbat, 74 de ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască.

Bărbatul a manifestat simptome pe 19 martie 2020 și a fost internat pe 22 martie în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA și insuficiență renală cronică”. 

Grupul de Comunicare Strategică: „Au fost înregistrate încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la 11. Este vorba despre:

-bărbat, 59 de ani, pacient în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Dată deces: 22/03/2020;

-femeie, 80 de ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Dată deces: 23/03/2020;

-bărbat, 71 de ani, pacient în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Dată deces: 23/03/2020.

Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID – 19 pe data de 23 martie 2020, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator.

Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice preexistente (boli cardiovasculare, diabet).

Decesele au fost raportate la INSP (n.r. – Institutul Național de Sănătate Publică) în această seară”.

AICI, amănunte despre celelalte decese înregistrare în România ale unor pacienți infectați cu coronavirus. (Foto: descriptiv. Sursa: The Sun) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90