Donaris 930 x 122

covid-19

UPDATE – AU SOSIT NOI REZULTATE ALE TESTELOR COVID-19 FĂCUTE LA SJU PITEȘTI

UPDATE 28 APRILIE 2020 ORA 7:55

Citiți și: Argeș. Cel mai mare spital din județ angajează!

Și rezultatele celorlalte 100 de teste sunt tot negative. „Au sosit și rezultatele celor 100 de teste PCR pentru noul coronavirus prelevate, la finele săptămânii trecute, personalului medical din cadrul SJUP cu ajutorul Fundației Gaudium. Toate testele la care facem referire sunt negative”, transmite conducerea spitalului. 

Au fost testate, în sistem PCR, 100 de persoane – cadre medicale ale Spitalului Judetean Argeș din secții vulnerabile precum Bloc Operator, ATI, Ortopedie, Cardiologie, Chirurgie Plastică, Oncologoie, Pneumologie, UPU, Laborator și Radiologie.

Citiți și: Concurs la Spitalul Județean de Urgență Argeș

ȘTIREA INIȚIALĂ 25 APRILIE 2020 ORA 18:10 

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești informează: “Primele 100 de teste pentru coronavirus, NEGATIVE (n.r. – adică cei testați NU sunt infectați)!

Vești bune! Au sosit rezultatele primelor teste PCR pentru noul coronavirus prelevate joi personalului medical din cadrul SJUP, cu ajutorul SYNEVO.

Cei mai mulți dintre cei testați în această serie sunt din Secția Neonatologie.

Toate cele 100 de teste la care facem referire sunt NEGATIVE. Vom reveni cu detalii cu privire la celelalte rezultate”, a anunțat astăzi conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești.

Potrivit sursei citate, sunt așteptate rezultatele probelor în cazul celorlalte 100 de cadre medicale testate.

“Tot personalul medical din cadrul Secțiilor de Obstetrică Ginecologie și Neonatologie a fost testat pentru noul coronavirus. 200 de cadre medicale ale Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP) au fost testate (în sistem Real Time PCR)”, precizează conducerea SJU.

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90