930 x122 grota rece

antigripal

UPDATE: GRIPĂ MORTALĂ. FEMEIE UCISĂ DE VIRUS

UPDATE: O altă femeie din Prahova, de 73 de ani, confirmată cu virus gripal tip A H1pdm09, „având condiții medicale preexistente și fără antecedente vaccinale”, a murit. Decesul a survenit ieri, 9 februarie 2019, a anunțat astăzi Institutul Național de Sănătate Publică (INSP). 

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Gripă mortală. Femeie ucisă de virus. Încă un pacient confirmat cu gripă (virus gripal tip A, subtip H1pdm09) a decedat: o femeie de 39 de ani, din județul Prahova, informează Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), prin Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Decesul a survenit vineri, 8 februarie 2019, potrivit sursei citate.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Femeia avea “condiții medicale preexistente” și nu era vaccinată antigripal.

Numărul deceselor la persoane confirmate cu gripă a ajuns în acest sezon rece la 98. Dintre cele 98 de persoane decedate, 3 erau argeșeni: un piteștean de 46 de ani, un bărbat de 43 de ani din comuna Dârmănești și un altul de 40 de ani din Mărăcineni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90