EcoMoto 930×122

coronavirus

UPDATE: PE 31 DECEMBRIE ÎNCEPE ȘI ÎN ARGEȘ VACCINAREA ÎMPOTRIVA COVID-19

UPDATE : „Pe 31 decembrie va fi prima zi de vaccinare a personalului medical din Argeș. Se fac deja programabile in platforma națională. Mâine, în jurul orei 13.00, vom ști de câte doze va fi nevoie, în funcție de programări”, precizează prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Vaccinarea împotriva COVID-19 e în curs de desfășurare și în România. Primii imunizați sunt medicii și asistenții medicali din prima linie. Autoritățile centrale spun că până la începutul lunii februarie, peste o jumătate de milion de cadre medicale vor fi vaccinate. Deocamdată vorbim de o primă mică întârziere. Următoarea tranșă de vaccin anti-COVID-19 va ajunge în țara noastră în zilele de 29 și 30 decembrie.

În  Argeș procedura nu a început încă.

Citiți și: Atenție mare, părinți! Medicii avertizează ce trebuie să faceți

„Mai mult ca sigur pe 30 vom începe vaccinarea personalului medical (…). Depindem de momentul in care intra dozele de vaccin în țară. Ultima informație este ca vom primi pe 29”, precizează prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Foto descriptiv DOCTORULZILEI.RO

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90