New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTII RUTIERI. 20 DE ȘOFERI AU RĂMAS FĂRĂ PERMIS

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 195 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 60.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Conduceau cu viteză excesivă

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

În ziua de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă din același municipiu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 129 km/h. Tânărul a fost a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Tot ieri, polițiștii rutieri din Pitești au depistat un tânăr de 19 ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza comunei Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Tânărul a fost a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3