EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

Sărbătoare mare la Mioveni! Sunt așteptați cât mai mulți oameni

Sărbătoare mare la Mioveni! Sunt așteptați cât mai mulți oameni

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Orașul Mioveni va fi îmbrăcat în culori de toamnă în acest sfârșit de săptămână.

Oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare la ,,Sărbătoarea Recoltei”, în Centrul Civic, unde vor putea procura, direct de la producătorii locali, cele mai delicioase și sănătoase fructe și legume de sezon, produse lactate și din carne, produse apicole etc.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

De asemenea, iubitorii de struguri își pot răsfăța simțurile cu must proaspăt stors pe care îl pot găsi în mustăriile amplasate în Centrul Civic.

,,Producători locali atestați, din domeniul agroalimentar și agenți economici, vă vor aştepta la standurile cu vânzare, care vor fi amenajate în Centrul Civic al oraşului, în perioada 29 septembrie -1 octombrie 2023.  

Sărbătoare mare la Mioveni! Sunt așteptați cât mai mulți oameni

Aici veți găsi fructe şi legume de sezon numai bune de folosit la murături, zacuscă sau dulceață, produse lactate şi din carne, produse apicole, lavandă, dulciuri de casă.

De la sărbătoare nu lipsesc bineînțeles, mustăriile care vor oferi pe loc must proaspăt stors, dar nici meşterii populari, care îi vor încânta pe vizitatori cu creaţiile lor deosebite.

Evenimentul <Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul Meșterilor Populari –> este organizat de Centrul Cultural, Consiliul Local și Primăria Orașului Mioveni.„, transmit organizatorii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3