NOR CURIER 930X122

argeș mall

Schimbare de ultim moment în trafic pentru noul Mall!

Update, ora 16:26

Proiectul de hotărâre a primit aviz favorabil din partea consilierilor locali.

Citiți și: Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

De săptămâna viitoare încep lucrările la sensul giratoriu din zona străzilor Târgul din Vale și Tudor Vladimirescu, potrivit spuselor primarului Cristian Gentea.

Când lucrările vor fi finalizate, sensul giratoriu va fi predat Primăriei Pitești.

Citiți și: Argeș Mall, inaugurare! F-A-N-T-A-S-T-I-C!

Știrea inițială, ora 15:48 – Breaking NEWS! Se face Mall în Pitești!

Vești bune despre mall-ul din Tudor Vladimirescu! Lucrările intră în line dreaptă.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Pitești de astăzi se află și un proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea încheierii unui contract de colaborare.

Concret, PK EMERALD S.R.L., în calitate de investitor al proiectelor Construire Centrul Comercial și Construire Pasaj amplasate în municipiul Pitești, strada Tudor Vladimirescu, nr. 113 – 115 C, județul Argeș, înaintează spre aprobare draft-urile de protocol de colaborare cu Primăria Pitești, pentru următoarele obiective de investiții care vor fi realizate parțial pe domeniul public:

Realizarea de către PK EMERALD S.R.L., pe cheltuiala sa, a următoarelor lucrări:

– lucrări pentru amenajarea unei soluții de trafic (spații carosabile, semafor, spații pietonale și spații verzi)

– amenajare de spații carosabile, pietonale (trotuare) și spații verzi aferente soluțiilor de trafic și accesurilor

– amenajarea de spații pietonale (trotuare) și spații verzi în zona din fața centrului comercial pe o suprafață totală de aproximativ 705 m.p.

Mai exact, pentru îndeplinirea condițiilor de siguranță a circulației rutiere și pietonale în zona străzilor Târgul din Vale și Tudor Vladimirescu, soluția optimă, aprobată prin PUZ, este realizarea unui sens giratoriu, a unor accese carosabile și pietonale, intersecția urmând a fi semnalizată corespunzător cu indicatoare și marcaje rutiere, precum și devierea rețelelor de utilități/ echipare tehnico-edilitară.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • George spune:

    Păi, nu era mai bine sa postati o fotografie exact din zona unde se va construi obiectivul? Zic si eu… că ne-am săturat ca la fiecare stire să ne arătați aceeasi fotografie cu str.Maternitatii… Si fie vorba intre noi, nu e cel ma favorabil unghi din care poate fi prezentat Pitestiul… poate e cel mai la îndemână dar de, nu e tot una cu standardele unui ziar de știri… fără supărare, da?

  • Chita mihai spune:

    Malluri ne trebuie noua ca locuri de munca sunt grămadă

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90