930 x122 grota rece

fântâna muzicală

Schimbare la Fântâna Muzicală din centrul Piteștiului

Municipalitatea anunță că începând de vineri, 17 iunie 2022, fântâna muzicală din Piața Primăriei revine la programul de vară!

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Odată cu venirea anotimpului cald, serile de weekend, în Pitești, oferă încă o atracție celor care și le petrec în centrul orașului: spectacolul de lumini și sunet al fântânii muzicale din Piața Primăriei!

De vineri, 17 iunie, aceasta revine la programul de vară, jocurile de apă și lumină, sincronizate cu sunetul pieselor muzicale alese, putând fi admirate, în fiecare weekend, de vineri până duminică, în intervalul orar 21:30 – 22:00.

Citiți și: Pitești: Schimbare la Fântâna Muzicală din Centru

Fântâna muzicală din Piața Primăriei Pitești a fost inaugurată în anul 2008, de Zilele Orașului Pitești, având forma unui sector de cerc și fiind dotată cu jeturi prin care este aruncată apa, la o înălțime de maxim 10 m.

Reflectoarele au lumină dinamică și pot genera un spectru larg de culori, fântâna funcționând pe baza unui soft specializat, care sincronizează sunetul (piese muzicale) cu jeturi de apă și lumini.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Violeta spune:

    De ce nu alegeți ore mai pământene / mai adecvate și ptr copii, sau trebuie să se „bucure” de spectacol doar cei ce bat bulevardul în acest interval? De ce nu introduceți două sesiuni de vizionare, una mai devreme?

  • Eu spune:

    Pentru ca e lumina. Abia după ora 21,00 apune soarele si pot fi admirate jocurile de lumini. Si la fântâna muzicală de la Bellagio – Las Vegas, ( chiar dacă nu suporta comparație), tot după ora 21.00 începe.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3