930×122 CAPRA 5

fântâna muzicală

Video – Neplăceri cauzate de Fântâna Muzicală din centrul Piteștiului

Piteștenii și vizitatorii care au vrut să-și petreacă seara de sâmbătă în preajma fântânii muzicale din centrul municipiului au avut parte de zeci de minute de așteptare.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

 

Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că, la fântâna muzicală din Piața Primăriei Pitești, s-au înregistrat defecțiuni. Astfel, programul de toamnă, program anunțat oficial publicului larg de Primăria municipiului, pe pagina de Facebook, nu a mai putut fi respectat.

Citiți și: Pitești: Schimbare la Fântâna Muzicală din Centru

Începând de vineri, 3 septembrie, spectacolul urma să se desfășoare în intervalul orar 21:00-21:30, conform anunțului făcut.

Cu toate acestea, admiratorii strânși în jurul obiectivului au avut de așteptat aproximativ o oră până la începerea spectacolului de lumini, sunete și jocuri de apă, programul fântânii muzicale începând la ora 22.00, în seara de sâmbătă și terminându-se în jurul orei 22.30.

Mulți dintre cei prezenți au renunțat să mai aștepte și au plecat acasă până la începerea programului.

 

Oamenii strânși în Piața Primăriei au mers chiar la agenți ai Poliției Locale, prezenți în zonă, în speranța că vor afla ce se întâmplă de fapt.

Cum nu era de competența sa să dețină aceste informații, unul dintre oamenii legii le-a răspuns vag, spunând că, probabil, la mijloc s-ar putea să fie vorba despre niște probleme tehnice, fapt care s-a și confirmat.

AȘTEPTAREA A FOST TAXATĂ

Zecile de minute de așteptare au fost taxate de către public, oamenii revenind ulterior la anunțul postat pe pagina primăriei pentru a lăsa un comentariu.

Păcăleală! Au uitat să modifice programul. E încă vară!”, ”Editați, vă rog, textul. Programul începe la 21:42, fără muzică!”, au fost comentariile spectatorilor deranjați de întârziere.

Epitesti.ro a luat legătura, în această dimineață, cu reprezentanți ai Primăriei Pitești pentru a afla exact ce s-a întâmplat seara trecută cu fântâna muzicală. Aceștia ne-au transmis oficial că a fost vorba despre o defecțiune tehnică.

Tehnicianul care se ocupă cu remedierea problemelor apărute la obiectiv a fost anunțat și a intervenit pentru rezolvarea problemei. Defecțiunea a fost remediată în decurs de aproximativ o oră.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90