930 x122 grota rece

cornel ionica

SCHIMBARE LA FÂNTÂNA MUZICALĂ

Schimbare la fântâna muzicală. Arteziana din Piața Primăriei Pitești va avea un nou program de funcționare.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Începând de sâmbătă, 1 septembrie 2018, fântâna va funcționa conform programului de iarnă: în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 21 și 21:30. Anunțul îl face Primăria municipiului.

Amintim că această arteziană a fost construită în perioada administrației Tudor Pendiuc și a costat în jur de 1.300.000 de euro, sumă uriașă, care a provenit din bugetul local. Construirea fântânii muzicale a făcut parte din cea de a treia etapă a proiectului de așa-numită modernizare a centrului Piteștiului, etapă care a vizat reamenajarea Pieței Primăriei.

Citiți și: Pitești. Mare surpriză, mâine, în Piața Primăriei

La 10 ani de atunci, primarul de acum, Cornel Ionică, viceprimar în perioada respectivă, vrea să aloce alți bani din banii piteștenilor pentru o nouă reamenajare a Pieței. Alți bani, altă „distracție”! (AICI, subiectul pe larg).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3