NOR CURIER 930X122

fântâna muzicală

Schimbare la Fântâna Muzicală din Centrul Piteștiului

Schimbare la Fântâna Muzicală din Centrul Piteștiului. Anunțul zilei!

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Fântâna muzicală din centrul Piteștiului își modifică programul.

Citiți și: Schimbare la Fântâna Muzicală din centrul Piteștiului

Municipalitatea anunță că de astăzi – 2 iunie, fântâna muzicală din Piața Primăriei revine la programul de vară.

Spectacolul de sunet și lumini al fântânii muzicale poate fi admirat de vineri până duminică, în intervalul orar 21:30 – 22:00.

Foto principal: Facebook Primăria Pitești

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Vocea spune:

    O gramada de bani a costat fântâna muzicala pentru o jumătate de ora vinerea- duminica! Chiar acest primar INTELIGENT NU PUTEA SA O ÎNCHIDĂ DE TOT?
    Chiar își bate joc de locuitorii orașului? Chiar si pupa n curistii de Vice primari si consilierii locali NU AU UN CUVÂNT DE SPUS? NU SE IN CONSIDERARE CA IN ACEST ORAȘ CA SI IN CELELALTE MUNICIPII TREC SI VIN VIZITATORI SI IN CURSUL SĂPTĂMÂNII ? Vine caldura !ziua. pe arșița zilelor de vara Unde sa se adăpostească de razele de soare sau sa se plimbe poate vine cu probleme .seara ies vizitatorii sa sa plimbe si sa vadă orașul seara când se mai răcorește si sa vadă FÂNTÂNA MUZICALĂ A. ORAȘULUI !
    Aceste”CAPETE DE CRETA “ce conduc PItestiul. Nu GÂNDESC! Au hotărât sa umple orașul cu semafoare, AU STRICAT ACELE REFUGII DIN STAȚIILE DE AUTOBUZ(PUBLITRANS ). Am văzut bătrâni care așteptau autobuzul pe o ploaie torențiale .NU A VEAU UNDE SA SE ADĂPOSTEASCĂ BIEȚII CĂLĂTORIi! Acum Si cu cea mai PENIBILA EDIȚIE A SIMFONIE A LALELELOR care PRESSA din tara au mediatizațo ca pe ceea ce am relatat mai sus! Si cu fântâna funcționează V,S,si D. Câte o jumătate de ora!
    De WC cu care ne am înregistrat ca cel mai scump WCpublic din tara ,nea INTELIGENTU. NU I FACI SI LUI UN PROGRAM DE FUNCȚIONARE ?Ca sa țină mai mult! Sa vina trecătorii Pe la geamurile primăriei sa …,,,.! Va amintească se “SURSURUL APELOR , eventual “siUN TROSNIT DE CRACI MIORITICE” Sa nu mai pun. Si genialele ghene , containere de gunoi ……! PRIMAR SI CONSILIERI DE TOT RASUL PENIBILI STUPIZI!
    Nea primare “INTELIGENT” GENTEA !FA CEVA BUN PENRTU ACEST ORAȘ DACĂ SUNTEȚI IN STARE. ! Fa o data refugiile de stații de autobuz gândește-te ca Sunt PARINTII tai ai vostrii si stau in stațiile de autobuz si ii ploua pana la piele in urma ideilor geniale văzute prin Londra, LIVERPOOL … Nu spun de copii ca FICA. NU ȚI-E IN TARA SI NU AI NEPOȚI !
    DISTRUGEȚI TOT! POLUATI L DE TOT PITEȘTIUL BLOCATIL!

  • Ionut spune:

    Gentea când revine la ora de vara

  • Viorica Baicu spune:

    Are dreptate.Am vrut sa merg si eu ieri cu autobuzul si stateam in statie si asteptam.A plouat torential nu aveai unde sa te adapostesti.Asta este bataie de joc.Eu nu circul cu autobuzul,dar ganditi-va cel putin la cei care cicula zilnic.

  • Iulia spune:

    de ce au scos acoperișurile din statie? vor sa le înlocuiască?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90