New Profesional Consult 930 x 122

primarie

SCHIMBARE LA PUBLITRANS? PITEȘTENI NEMULȚUMIȚI

Schimbare la Publitrans? Piteșteni nemulțumiți. Societatea de transport de călători a municipalității piteștene, Publitrans, a extins, pentru luna august, orarul liniei de autobuz 5B  (Trivale Găvana).

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Schimbarea a fost benefică pentru călători, însă aceștia au și o numulțumire, și anume faptul programul nu este permanent. O sesizare în acest sens vine și pe site-ul domnuleprimar.ro.

”Nu s-ar putea permanentiza orarul (de la 21.30 la 22.15) pentru a nu mai schimba 2 autobuze și pentru a nu mai întârzia la serviciu? Vă asigur că sunt mai multe persoane în această situație.”, transmite un piteștean.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Rămâne de văzut care va fi decizia municipalității și a societății Publitrans și dacă va fi luată în calcul această schimbare. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90