New Profesional Consult 930 x 122

pietoni

SCHIMBARE MAJORĂ LA TRECERILE DE PIETONI DIN PITEŞTI

Schimbare majoră la trecerile de pietoni din Piteşti. Astăzi a avut loc o şedinţă a Comisiei de organizare a circulaţiei în municipiul Piteşti, ocazie cu care a fost luată o decizie importantă.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Membrii Comisiei au convenit ca, în perioada următoare, mai multe treceri de pietoni să fie înălţate cu 9-10 cm faţă de nivelul carosabilului, pe toată lungimea lor, pentru a-i forţa pe şoferi să încetinească. Zonele în care se vor executa aceste înălţări ale trecerilor de pietoni vor fi stabilite de reprezentanți ai Primăriei, ai Poliției Locale și ai Poliției Rutiere a municipiului Pitești.

În acest fel, trecerile se vor comporta ca veritabile limitatoare de viteză, aşa cum sunt şi în alte oraşe, ca de exemplu Slatina. Autorităţile locale speră ca prin această măsură în Piteşti să fie redus numărul accidentelor rutiere la trecerile de pietoni.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Au fost propuneri ca trecerile de pietoni să fie vopsite în alb şi roşu sau în alb şi galben. Urmează ca autorităţile locale să ia o decizie în perioada imediat următoare. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90