Donaris 930 x 122

corpuri de iluminat

Schimbarea de care este nevoie ca de aer, în Pitești! Va fi fabulos!

Schimbarea de care este nevoie ca de aer, în Pitești! Va fi fabulos!

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

În Pitești vor fi montate peste 1000 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED.

Valoarea contractului este de 3.570.232,66 lei, iar lucrările vor fi gata în aproximativ patru luni.

Citiți și: BMW investește într-un oraș din România! Apar mii de locuri de muncă

,,Peste 1000 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED vor fi montate în locul celor scumpe și ineficiente în cartierul Popa Șapcă și pe străzile Calea Bascovului, Mircea Eliade, 1 Decembrie 1918, Egalității, Armand Călinescu, Exercițiu, Teilor și Trivale!

30 km de străzi vor fi iluminate cu o reducere a consumului cu minimum 62%, implicit cu reducerea intensității luminoase în intervalele orare cu trafic redus!

Astăzi, 8 august 2023 am semnat contractul de lucrări pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în Municipiul Pitești”, finanțat în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, al Administrației Fondului pentru Mediu.

Schimbarea de care este nevoie ca de aer, în Pitești! Va fi fabulos!

Urmărim modernizarea și eficientizarea iluminatului public dar și implementarea unui sistem inteligent de telegestiune la nivel de punct luminos, cu senzori de prezență.

Societatea comercială câștigătoare a procedurii de achiziție este Flash Lighting Services, valoarea contractului este de 3.570.232,66 lei (fără T.V.A.), iar lucrările vor avea un termen de finalizare de 4 luni.”, transmite Cristian Gentea pe pagina personală de Facebook.

Foto principal: Descriptiv/forbes.ro

Foto articol: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Cezar spune:

    Ufffff….m-am liniștit. Am avut impresia că mai este nevoie de încă in rând de semafoare!

  • Sorin spune:

    Schiimbarea de care e nevoie ca de aer e schimbarea de primar cu toată haita lui..

  • Popa Marius spune:

    Domnule primar, cum ramane cu santierul din spate de la magnolia unde s au schimbat tevile acum 6 luni? mai vine cineva sa asfalteze sau rămâne asa inca 6 luni? trimiteți pe cineva sa asfalteze urgent. Din ce am înțeles a fost si garda de mediu luna trecuta dar degeaba. Nu mai exista trotuar!

  • Marius spune:

    vai de capul lui de primar, peste tot pe unde au săpat profesioniști și au astupat au lăsat ca după aratură ori prea sus ori insuficient ,oare în primărie nu există nimeni cu o judecata cât de cât normala astfel încât să poată vedea bătaia de joc

  • Doina spune:

    Da, așa este ” Cum rămâne cu șantierul din spate de la Magnolia , ați spart și ați uitat să mai astupați!
    Chiar nu vă trage nimeni de mânecă ? Sau nu mergeți pe jos , ca să nu vă rupeți gâtul !
    „Piteștiul va arăta fabulos ” Chiar așa ?
    Chelului tichie de mărgăritare….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3