EcoMoto 930×122

inspectoratul școlar argeș

ȘCOLI DIN ARGEȘ: NU SUNT BANI PENTRU SALARII

Școli din Argeș: Nu sunt bani pentru salarii. Mâine, de la ora 10, se va desfășura şedinţa lunară a Colegiului Prefectural Argeş. Printre altele, va fi dezbătut şi un raport al Inspectoratului Şcolar în care se arată că la această oră în unele unități de învățământ din județ nu există suficienți bani pentru plata drepturilor salariale ale personalului.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Potrivit documentului, care a fost deja înaintat Prefecturii, „sumele calculate pe baza costului standard per elev nu asigură plata drepturilor salariale la unele unităţi de învăţământ din localităţile Albeştii de Muscel, Bârla, Cepari, Câmpulung Muscel, Dâmbovicioara, Mioarele, Nucşoara, Poienarii de Argeş, Uda, Valea Iaşului şi Săpata, unităţi care au înregistrat încă din semestrul II al anului 2017 un deficit bugetar.”

Inspectoratul Școlar a calculat că pentru plata integrală a drepturilor salariale până la finalul anului în curs ar fi necesară alocarea la o rectificare bugetară a sumei de 29.384.000 de lei. La calcularea acestei sume nu au fost avute în vedere eventualele influenţe care pot apărea în luna septembrie a anului şcolar.

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3