930×122 CAPRA 5

scumpiri

Se anunță noi scumpiri. Românii vor scoate bani în plus din buzunar

Noi scumpiri la orizont! Se pare că valul majorărilor este departe de a se încheia.

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

De data aceasta sunt vizate serviciile de curierat.

Astfel, românii vor fi nevoiți să scoată bani în plus din buzunar pentru astfel de servicii, deoarece se preconizează majorări iminente ale prețurilor, pe fondul creșterii inflației și al scumpirilor la combustibili, gaze și energie electrică.

Citiți și: Scumpiri în lanț de la 1 ianuarie! Cât vor scoate românii din buzunare

Piața de e-Commerce va traversa o perioadă de presiune sporită, în contextul creșterii prețurilor la serviciile conexe, scrie Profit.ro.

Potrivit unei analize de piață, în cea de-a doua parte a anului 2022, lupta pentru păstrarea competitivității în mediul online va deveni acerbă.

Rata anuală a inflației a urcat până la 8,53% în luna februarie, de la 8,35% în ianuarie, conform datelor publicate de curând de Institutul Național de Statistică (INS).

Cu toate acestea, unele companii de curierat nu iau în calcul o scumpire, ci se gândesc să mențină tarifele actuale.

Foto descriptiv: Digi24

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Meh spune:

    Eu comand din alte tari UE si am transport gratuit sau taxe de livrare mult mai mici decat daca as comanda din Pitesti prin curier. De unde preturile astea la curierii din Romania? Isi mai bat si joc de colete.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3