930×122 CAPRA 5

adapost

Se construiesc buncăre secrete în judeţul Argeş. Primul venit – primul servit

Războiul este perceput de oameni ca fiind tot mai aproape de România. Cel puţin asta cred firmele de construcţii care, iată, au început să vândă buncăre.

Citiți și: Pitești: Putin îi sperie pe mai marii județului! Se face buncăr în Centru de peste 80 000 €

O astfel de firmă „specializată” ar deţine terenuri în judeţul Argeş (zona de deal), terenuri care sunt puse la dispoziţie doritorilor pentru construirea unui buncăr.

Iată cum sună un astfel de anunţ:

Proiectăm şi construim buncăre anti dezastre naturale şi anti atac aerian şi terestru. Sunt dotate cu sisteme de ventilaţie însoţite de filtre pt nanoparticule montate de firme specializate , sursa proprie de energie si apă, pompe de evacuare apa menajeră etc. Ne deplasăm oriunde în ţară. Punem la dispozitie terenuri în zona de deal a județului Arges, zone retrase. Preţuri începând de la 25.000 euro plus tva pt suprafaţa de 26 mp utili.

Citiți și: (UPDATE/VIDEO) UN ADĂPOST DISTRUS, CAI MORȚI ȘI FURAJE TRANSFORMATE ÎN SCRUM

Firma oferă şi un plan de proiect pentru a convinge potenţialul cumpărător că treaba e cât se poate de serioasă.

 

 

Un alt antreprenor de buncăre are preţuri şi mai ridicate, începând cu 60.000 euro + TVA. Motivul, se pare, este că respectivele construcţii ar oferi protecţie şi în cazul unei explozii nucleare. Primele, după cum reiese din anunţ, te protejează doar în cazul unui bombardament aerian sau atac armat terestru.

Cei fără posibilităţi financiare s-ar putea ascunde în adăposturile de protecţie civilă, multe dintre acestea aflate la subsolul blocurilor din municipiu.

Lista adăposturilor, AICI

(Foto: Anunţuri OLX)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3