930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

Se dă start la alergare! Mioveni, gazdă pentru Crosul Invictus

Se dă start la alergare! Mioveni, gazdă pentru Crosul Invictus

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

Cu ocazia Zilelor Orașului Mioveni se va organiza, prin Asociația Invictus România, o competiție de alergare urbană duminică, la Mioveni.

Competiția se adresează atât profesioniștilor cât și amatorilor care doresc să promoveze un stil de viață sănătos și să-și depășească limitele fizice, prin intermediul sportului.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Un aspect foarte important este că circulația va fi restricționată, în intervalul 09-11, pe traseele pe care se va desfășura competiția.

,,<Crosul Invictus>, la Mioveni

Duminică, 2 iulie, Asociația INVICTUS România, prin filiala Argeș organizează la Mioveni o competiție de alergare urbană, eveniment sub egida Zilelor Orașului Mioveni.

Circulația auto va fi restricționată pe mai multe străzi din oraș, în intervalul 09.00 – 11.00!

Competiția sportivă – Crosul Orașului Mioveni – este dedicată atât atleților profesioniști, cât și amatorilor, tuturor celor care au găsit forța de a învinge obstacole fizice prin intermediul mișcării și a sportului, promovând un stil de viață sănătos.

Competiția se va desfășura pe următorul traseu:

Str. Unirii – Str. 7 Septembrie 1485 – Str. Ion Pillat – Str. 1 Mai – Str. Log. Stancu Mihoveanu – Str. Miorița – Str. Petre Zugravu – Str. 1 Mai – Str. Ion Pillat – Str. Radu cel Frumos.

Start și sosire: Ambele vor fi amenajate pe Platoul Casei de Cultură, lângă sediul Primăriei orașului Mioveni.

ATENȚIE – Pe durata evenimentului sportiv, pentru siguranța participanților, circulația auto va fi suspendată pe arterele rutiere enumerate, în intervalul orar 09.00 – 11.00!

Înscrierilor s-au realizat prin intermediul unei platforme pusă la dispoziție de organizatori, tuturor membrilor și susținătorilor din comunitatea INVICTUS.

Cursa Populară de 5 km va consta în parcurgerea a 2 bucle de 2.8 km.

Crosul de 11 km va consta în parcurgerea a 4 bucle pe același traseu.”, transmite Centrul Cultural Mioveni.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3