930X122 MAIA

bani

Se dau bani pentru nuntă, chirie și creșa copilului

Tinerele familii vor putea accesa credite în valoare de 15 000 euro garantate de către Guvernul României prin Programul Family Start.

Citiți și: Un tânăr și-a convins iubita să își jefuiască familia

De astfel de credite pot beneficia și studenții prin programul „StudentInvest”, pentru a-și achita anumite nevoi personale sau chirii.

Banii prin aceste credite vor putea fi folosiți pentru acoperirea cheltuielilor de nuntă, a celor cu spitalizarea, în cazul nașterilor, sau a celor cu creșa, grădinița, școala ori cursurile extrașcolare pentru cei mici.

Citiți și: În februarie, acești salariați primesc bani mai mulți!

Pentru a putea obține banii, cei interesați vor trebui să se adreseze, peste nu multă vreme, băncilor înscrise în program, notează avocatnet.ro

Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să beneficieze de acest program, conform legii:

a) să fie persoane fizice cu domiciliul în România;

b) să fie persoane fizice cu vârsta cuprinsă între 18 ani împliniți și până la 45 de ani neîmpliniți care își întemeiază o familie și/sau care formează deja o familie și care au împreună salarii nete lunare de până la maximum 7.500 de lei.

c)completeaze o declarație pe propria răspundere prin care declară că nu au accesat și nu vor accesa un alt credit în cadrul programului de la un alt finanțator;

d) să aibă calitatea de împrumutat în raport cu finanțatorul;

e)se încadrează în normele interne de creditare ale finanțatorului.

În ceea ce privește actele necesare accesării creditului, băncile înscrise în program vor stabili lista cu documentele necesare.

Creditul se va acorda o singură dată, pentru o perioadă de maximum zece ani, inclusiv perioada de grație, sub forma unui credit cu una sau mai multe trageri, potrivit avocatnet.ro

Mai multe detalii despre programul de creditare „FamilyStart” și „StudentInvest” găsiți AICI

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570×90 MAIA