Donaris 930 x 122

angajări

Se fac angajări pentru noua Sală Polivalentă din Pitești

Se fac angajări pentru noua Sală Polivalentă din Pitești.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Astfel, serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, la sediul instituţiei din Piteşti, str. Calea Bucureşti, bloc U3, parter, organizează examen/concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante, personal contractual, după cum urmează:

1. Din cadrul Serviciului Administrare Baze Sportive și Sala Polivalentă:

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

-1 post de conducere de șef serviciu gradul II;

-1 post de execuție de inspector de specialitate gradul IA;

-1 post de execuție de referent de specialitate gradul IA;

2. Din cadrul Serviciului de Iluminat Public:

-1 post de execuție de inspector de specialitate gradul IA.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

Termenul limită de depunere a dosarelor: 29.07.2022 ora 13:00;

Probă scrisă: 08.08.2022, ora 10:00;

Probă practică: 10.08.2022, ora 12:00 (testarea competențelor de operare PC)

Probă interviu: 12.08.2022, ora 10:00.

Detalii despre condițiile participării, actele necesare pentru dosar și bibliografie – AICI

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei, de la Biroul Resurse Umane, la tel. 0248/210.380, interior 136 sau pe site-ul instituției: patrimoniupitesti.ro, secțiunea Transparență Instituțională – Ocuparea funcțiilor contractuale.

Reamintim că, pentru Sala Polivalentă se vor face aproximativ 20 de angajări din cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, iar postul de manager va fi scos la concurs.

Aici, lucrările sunt pe ultima sută de metri. Subiectul pe larg, AICI – Cum arată Sala Polivalentă acum și cine va fi manager

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Berechet spune:

    Șef la parcare am văzut că nu angajați, că n-are săracul peste ce să fie șef. Vestiare aveți, sau se dezbracă sportivii peste stradă, pe la vecini? WC-urile am înțeles că sunt pe la Lidl în apropiere, cu chirie. Mari dobitoci au gândit clădirea aia, unde câțiva barosani au avut cam mult de câștigat. Totul e la vedere , e uriașă golăneala , e în drum, poate sare în ochii cuiva.

  • Crx spune:

    Dacă asta se numeste sala Polivalenta,atunci,eu sunt PAPA de la Roma.E jalnica,facuta din colțuri.Rusine,Gentea..bine,ce sa ceri psdistilor?

  • Tuche spune:

    Trebuie să dai șpagă multă la ăștia sau sa fii de la PSD niște zdrențe concurenții cinstiți o să fiți dezamăgiți.Au angajat meseriași fără să știe meserie probabil viitori agenți electorali

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90