Donaris 930 x 122

Spitalul Județean de Urgență Pitești

Se mărește echipa de medici a Spitalului Județean Pitești

În plin val 5 al pandemiei, echipa ATI a Spitalului Județean de Urgență Pitești se mărește!

Citiți și: Pitești. Revelion de coșmar la UPU. Medici copleșiți de sute de pacienți

Noi trei medici vor veni în ajutorul cadrelor medicale de la Pitești pentru o perioadă de 30 de zile.

Video – Dr. Galbenu, medic șef ATI la SJUP, despre venirea noilor medici

Citiți și: Poți să faci RMN gratuit la Spitalul Județean

„Echipei noastre ATI i s-au alăturat, de curând, 3 medici: doi specialiști de la spitalele din Curtea de Argeș și Câmpulung și un medic rezident în anul V de la Spitalul Clinic de Urgență București, urmând să activeze în cadrul Spitalului Județen de Urgență Pitești (SJUP) și un medic primar ATI de la Spitalul Penitenciar Rahova.

Astfel, pentru o perioadă de 30 de zile, aceștia îi vor ajuta pe medicii ATI ai SJUP să își desfășoare activitatea în condiții optime.

Le mulțumim și le urăm bun venit, răbdare, forță, echilibru și implicare în desfășurarea activității alături de echipa noastră!

De asemenea, mulțumim tuturor autorităților care ne-au acordat sprijin în rezolvarea problemei deficitului de personal”, este mesajul transmis Cristina Cazacu (foto), purtător de cuvânt în cadrul SJU Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3