930×122 CAPRA 5

bazinul olimpic pitești

Se pregătește inaugurarea Bazinului Olimpic Pitești!

Se pregătește de zor inaugurarea Bazinului Olimpic Pitești!

Citiți și: Probleme mari în Războieni! Primarul mătură pe jos cu locatarii unui bloc vestit!

Astăzi, Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a fost în vizită la Bazinul Olimpic.

Pregătim împreună inaugurarea unuia dintre cele mai puternice centre de bază ale natației din România. Din 2023 vom găzdui concursuri naționale și internaționale de tip Balcaniadă și Central Europene!”, a transmis Cristian Gentea.

Citiți și: Meci inedit de fotbal! Nu îți vine să crezi cine a intrat pe teren!

Arată exact cum am văzut la început proiectul. Abia aștept inaugurarea, și mai ales de abia aștept să-i urez domnului primar și celor din Pitești spor la treabă, pentru că munca pentru un astfel de bazin nu s-a terminat.

De acum încolo începe un alt fel de muncă, munca întreținerii, munca performanței și atragerea către acest obiectiv minunat a unui număr cât mai mare de sportivi și de practicanți ai înotului.”, a declarat Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Sunt foarte bucuros că a putut să vină astăzi la Pitești. Ochiul de specialist a găsit și mici lacune, ne-a făcut câteva observații și noi vom ține cont de ele. Până la inaugurare vom remedia tot ce este de remediat.

Piteștenilor care așteaptă inaugurarea pot le spun că nu mai avem decât mobilierul, lucrăm la el, așa cum s-a și văzut. Eu zic că într-o săptămână de zile terminăm și partea asta, apoi mai avem documentația la ISU pentru autorizație, pe care am depus-o. Cum o luăm, de comun acord cu doamna președinte, o să organizăm inaugurarea.”, a declarat Cristian Gentea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3