Donaris 930 x 122

ACAROM

Semnal grav! Sunt amenințări fără precedent!

Semnal grav! Sunt amenințări fără precedent!

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

Din pricina măsurilor imprevizibile fiscale și legislative,  precum şi a dialogului cu mediul de afaceri, înainte de introducerea unor noi măsuri fiscale menite să reducă deficitul bugetar, Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) avertizează că se va ajunge la renunțarea la planurile de investiții în curs.

Aceștia susțin faptul că deciziile Guvernului lipsite de predictibilitate vor avea un impact negativ asupra sectorului auto naţional.

Citiți și: Argeș. Noi investiții private importante

,,ACAROM a luat act cu îngrijorare de intenţia Guvernului României de a introduce măsuri fiscale ce pot impacta mediul de afaceri, menite să reducă deficitul bugetar (…)

Lipsa de predictibilitate fiscală sau legislativă, a dialogului cu mediul de afaceri, lipsa unor studii de impact pe termen scurt, mediu şi lung înainte de luarea unor asemenea decizii va avea un impact negativ asupra sectorului auto naţional, ducând la renunţarea la planurile de investiţii în curs, la scăderea atractivităţii României ca posibilă destinaţie pentru proiecte noi şi implicit la pierderea unui număr important de locuri de muncă.

Semnal grav! Sunt amenințări fără precedent!

Trebuie să reamintim că ne aflăm într-un mediu economic volatil atât la nivel european, cât şi la nivel naţional, şi orice schimbare neprevăzută în legislaţia fiscală va conduce automat la dezechilibre macroeconomice, iar un tratament fiscal aplicat diferit companiilor va genera cu siguranţă efecte negative asupra planurilor de afaceri şi de dezvoltare a companiilor impactate”, susţin reprezentanţii constructorilor auto, potrivit stiripesurse.ro

Mai multe detalii despre subiect puteți citi în materialul publicat de stiripesurse, AICI.

ACAROM este organizaţia reprezentativă a industriei auto din România, care generează peste 200,000 de locuri de muncă directe, o cifră de afaceri cumulată de 31 miliarde de euro şi 29% din totalul exporturilor.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Sursă informații: stiripesurse.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Al Bundy spune:

    A început propaganda ieftină a celor care trebuie sa plătească…
    In momentul in care un guvern are curajul de a pune lucrurile în ordine, exact cum e in alte țări, imediat apar amenințări voalate.
    Nu se poate sa plătească doar populația, trebuie sa plătească si cei care învârt miliarde.
    Daca nu le convine, pot pleca în altă parte.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3