EcoMoto 930×122

semn circulație

Semnul de circulaţie care îi bulversează pe şoferi!

Semnul de circulaţie care îi bulversează pe şoferi!

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Sunt unele semne de circulație care îi pun la grea încercare până şi pe cei mai experimentaţi şoferi!

Marea majoritate a semnelor de circulaţie din România predomină coloristic în albastru şi roşu, astfel că apariţia intempestivă la marginea căii de rulare a unei alte culori este de natură să-i bulverseze uneori pe şoferi, conform România TV.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Cum este bunăoară galbenul preponderent în indicatorul despre care vorbim astăzi.

Mulţi dintre conducătorii auto nu ştiu semnificaţia sa.

Practic, el indică „directia de urmat in cazul devierii temporare a circulatiei”, fiind amplasat în intersecţia de la care conducătorul auto trebuie să urmeze o anumită direcţie în cazul devierii temporare a circulaţiei.

Alte variante includ semne de orientare în formă de pătrat. Acest semn de circulaţie este legiferat prin Ordonanţă de urgenţă 195/2002.

Detalii, aici: Semnul de circulaţie care îi bulversează pe şoferi. Puţini dintre conducătorii auto ştiu ce înseamnă (romaniatv.net)

Foto: România TV

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90