NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

Seri incendiare la Mioveni

Încă un episod de succes s-a scris în cea de-a doua seară, din cadrul Târgului de Crăciun Mioveni, ediția a cincea.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

 

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Lora și Nicoleta Oancea & Band au umplut Centrul Civic, într-un show energic și vibrant, în care publicul a fredonat melodiile preferate la unison cu artiștii de pe scenă.

Ca și în prima zi, atmosfera de sărbătoare a fost creată de grupele de copii din cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, coordonați de prof. Cristina Voicu, prof. Mihaela Chirițescu, prof Elena Pascu și prof Alexandra Tăbuș.

Astăzi, se va trage cortina peste ediția din acest an a Târgului de Crăciun de la Mioveni, nu înainte de a avea parte de încă o seară magică, cu un super show. Andia, Dorian Popa, Sandra N și artiștii Centrului Cultural Mioveni vor umple inimile celor prezenți în Centrul Civic cu o maxi-doză de energie și bucurie!

Nu ratați, în această seară, un spectacol senzațional cu artiștii voștri preferați, doar la Târgul de Crăciun Mioveni 2021!

Evenimentul se desfășoară cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de situația pandemică.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90