SMART KIDS 930X122

amenzi

Sfârșit de săptămână cu sute de amenzi rutiere în Argeş

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pe linie rutieră.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 267 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 65.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 14 permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Conduceau cu viteză excesivă

În ziua de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, și au acționat pe raza de competență, cu aparatul RADAR.

Cinci dintre conducătorii auto înregistrați de aparatul RADAR, circulau cu viteze care depășeau limita legală cu mai mult de 50 km/h față de cea de pe tronsonul de drum pe care au fost depistați, astfel că polițiștii au aplicat măsurile complementare de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Cele mai mari viteze înregistrate au fost următoarele:

-pe DN 73, pe raza localității Mihăești, a fost depistat un bărbat de 34 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism cu viteza de 120 km/h; cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare;

-pe str. Șoseaua Națională din municipiul Câmpulung, a fost depistat un tânăr de 23 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism cu viteza de 118 km/h; cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

„Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată”, transmite IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3