930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

Show exploziv la Mioveni. Maratonul distracției continuă

Show exploziv la Mioveni. Maratonul distracției continuă

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

A fost un spectacol incendiar, aseară, la Mioveni.

Publicul, atât de numeros, a făcut ca Centrul Civic al orașului să devină neîncăpător.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Oamenii s-au bucurat de un recital extraordinar susținut de Lidia Buble.

Pe scenă a prestat și Mihai Mărgineanu care, alături de trupa sa, a transmis o energie molipsitoare făcând ca toți oamenii prezenți să cânte la unison cu ei.

Locuitorii orașului au avut ocazia să asiste și la o reprezentație artistică susținută de micile talente din cadrul Centrului Cultural Mioveni și ai Cublului Copiilor.

De asemenea, primarul Ion Georgescu a marcat împlinirea a 538 de ani de la prima atestare documentară a Mioveniului urcând pe scenă alături de oficialități locale, județene și ale orașelor internaționale înfrățite.

Aceștia au transmis locuitorilor urarea de ,,La mulți ani!”.

Show exploziv la Mioveni. Maratonul distracției continuă

,,Maratonul distracției a continuat și astăzi cu un super recital susținut de Lidia Buble și Mihai Mărgineanu.

De asemenea, pe scenă au urcat Elevii Centrului Cultural Mioveni și ai Clubului Copiilor.

Totodată, Primarul Orașului, alături de oficialități locale și județene, dar și reprezentanți ai orașelor înfrățite din Italia, Republica Moldova și Grecia au transmis urarea de “La Mulți Ani”, cu ocazia împlinirii a 538 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Centrul Civic al orașului s-a dovedit neîncăpător pentru publicul prezent, care a fredonat piesele îndrăgiților artiști.

Sărbătoarea va continua și mâine, începând cu ora 19:00, unde nume sonore ale muzicii populare românești vor urca pe scenă.

Organizatorii acestui eveniment sunt Centrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni.”, transmit organizatorii din cadrul Centrului Cultural Mioveni, despre evenimentul de aseară.

Sursă foto: Facebook

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90