930 x122 grota rece

examene

profesori_cancelarie

ŞI PROFESORII SE PREGĂTESC SĂ DEA EXAMENE! EMOŢII PENTRU 1.400 DE DASCĂLI ARGEȘENI!

După elevii de clasa a VIII-a şi cei de clasa a XII-a vine și rândul profesorilor să se pregătească să susţină examene importante pentru cariera lor.

Citiți și: Salarii mai mari pentru profesori. Câți bani și când intră în conturi

Astfel, pe 14 iulie Inspectoratul Şcolar Argeş va organiza examenul pentru definitivarea în învăţământ a cadrelor didactice cu cel puţin un an vechime. Pentru acest an sunt înscrişi 250 de candidaţi, cadre didactice de diferite specialităţi, care vor susţine proba scrisă într-un singur centru de examen, stabilit la Colegiul Naţional „Zinca Golescu” din Piteşti. Lucrările scrise vor fi transportate în vederea evaluării în centre din diferite judeţe.

Seria examenelor naţionale va fi încheiată pe 21 iulie, atunci când se va susţine proba scrisă de către candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor/catedrelor didactice vacante – sesiunea 2014. Pentru această sesiune Inspectoratul Şcolar a stabilit patru centre de examen, astfel: Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, Liceul Teoretic „Ion Barbu”, Liceul Tehnologic „Dacia” şi Liceul Tehnologic „Astra”, toate din Pitești. La acest concurs de titularizare sunt înscrişi 1.156 de candidaţi, ale căror lucrări scrise vor fi evaluate în centrele stabilite de Ministerul Educaţiei în diverse judeţe.

Citiți și: Profesorii vor fi pedepsiți aspru dacă fac aceste lucruri

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90