psd

Simona Bucura Oprescu: Banii românilor sunt jucați de premierul bancher, Florin Cîțu, la ruleta alegerilor interne din PNL!

Comunicat de presă PSD

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

„Banii românilor sunt jucați de premierul bancher, Florin Cîțu, la ruleta alegerilor interne din PNL!

Cum?

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

La rectificarea bugetară a fost prevăzută o suplimentare de 3,16 miliarde lei către Ministerului Finanțelor Publice, dintre care 3 miliarde vor alimenta mai apoi Fondul de Rezervă Bugetară, conform unor surse politice citate de Profit.ro.

De ce?

Pentru ca Fondul de Rezervă Bugetară poate fi folosit la deciziile Guvernului, în diverse scopuri, teoretic urgente. Tot surse citate de Profit.ro arată faptul că cele 3 miliarde care ajung la Fondul de Rezervă au scopul de a fi date “către autoritățile locale, în contextul congresului PNL.”

Înțelegem de aici faptul că premierul bancher intenționează să-și “mituiască”, sau cel puțin să-și momească votanții, în bătălia internă pentru șefia PNL, cu bani DESTINAȚI TUTUTOR românilor, nu doar anumitor UAT-uri PNL, care probabil vor fi decise după bunul său plac.

Vedem astfel cum, din 8,99 miliarde, bani prevăzuți în plus pentru rectificare, o treime vor fi folosiți de prim-ministru doar ca să câștige șefia PNL. Asta în timp ce, spre exemplu, Ministerul Dezvoltării va mai primi la rectificare doar 1,84 miliarde, deși la dezvoltare este nevoie în acest moment de minimum 4 miliarde de lei, până la finalul anului, pentru achitarea lucrărilor PNDL 1 și 2, dar și pentru alte lucrări.

Iar exemplele pot continua…”, declară Simona Bucura Oprescu.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

2 comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441